top of page

REVIEWS

D. Emanuels

Ik heb alle Chrome-details van mijn Audi A3 laten wrappen door WrapCity. Erg tevreden met het eindresultaat! Goede service en prima kwaliteit. Zeker een aanrader voor het (deels) laten wrappen van je auto!

E. H

Mijn Audi is hier langs geweest voor striping, remklauwen verven, wat kleine details die blauw moesten worden gemaakt, en de middendemper is verwijderd. Ik had een heel specifiek design in gedachte en die is precies uitgewerkt zoals ik had doorgegeven! Communicatie hierover is top en er wordt met enthousiasme gewerkt aan je auto. Zeker een aanrader.

B. Havekes

Vandaag bij Sebas langs geweest voor strepen op de motorkap en een union jack op m'n panoramadak. Netjes en snel gedaan. Top service

R. Dekkers

Blij met het eind resultaat. Sebas werkt netjes en secuur. Wil je je voertuig laten de-cromen dan is Wrapcity het aangewezen bedrijf.

B. Huitema

Top bedrijf! Super netjes gedaan en fijne service. Erg blij met het resultaat!
Echt een aanrader.

R. van Delft

Echt vakwerk! Onwijs gave make-over van m’n mini gedaan. Super tevreden

J. Oudbier

ZOOOOO BLIJ!

Vorige week heb ik bij Sebas mijn grill, spiegels, handvat van achterklep en beltline zwart laten wrappen. Tevens heeft mijn Mini nu een toffe striping aan beide zijkanten! Toen ik aankwam leek het wel alsof ik een hele nieuwe auto had. Wat een verschil!

Mocht je twijfelen. Ik kan iedereen WrapCity aanbevelen! Het is zó strak dat het gespoten lijkt. En voor de afspraak was het contact met Sebas al super. Hij denkt mee en stelt je gerust als je net als ik de zenuwen hebt voor het eindresultaat haha

R. Hoozemans

WrapCity is meer dan een stickerplakker. Er wordt met je mee gedacht en er wordt zeer professioneel te werk gegaan. Ik ben inmiddels 3 keer geweest en elke keer zeer tevreden weer weggegaan.

T. Riphagen

Zeer goede service en uiterst tevreden met het resultaat!

WrapCity heeft de grill, de handvatten en de tankdop van mijn mini zwart gewrapt. Op aanraden van de eigenaar ook nog de 2 stangen achter de grill in rood laten wrappen en dat maakt hem zeker weten af! Goede kwaliteit en zeker aan te raden.

E. Gies

Afgelopen weekend afgereisd naar Lisse voor een full dechrome van mijn Mini R56 JCW. Ik wilde ook wat Chili Red accenten & zoals te zien is op de foto’s heeft Sebas er echt wat moois van gemaakt! Ik ben echt heel erg blij met het resultaat! Sebas werkt professioneel en met heel veel passie en dat is zeker te zien aan het fantastische eindresultaat Huge thanks to WrapCity!

L. de Haan

Super service! Denkt met je mee! Werkt nauwkeurig! Erg tevreden met mijn compleet andere MINI, zodra ik weer wat ga aanpassen kom ik graag bij je terug!

M. van der Linden

Vakmanschap! Heel erg blij met het resultaat, maakt de auto een stuk stoerder. Absoluut een aanrader!

bottom of page