top of page

WrapCity verandert Volkswagen Beetle Dune in een adembenemende Porsche 911 Dakar-editie

Graag zetten wij een van onze recente pojecten in de schijnwerpers. Een tijdje geleden hebben wij een Volkswagen Beetle Dune volledig gewrapt in de iconische livery van de legendarische Porsche 911 Dakar-editie en het resultaat is iets waar we zeer trots op mogen zijn!

Beetle Dune inspired by Porsche 911 dakar

Toen de Beetle Dune bij ons naar binnen reed, was deze volledig bruin van kleur. De levendige kleuren van de Porsche 911 Dakar-livery, met de opvallende combinatie van rood, blauw, wit en goud, komen perfect tot hun recht op de Beetle Dune. Het is een eerbetoon aan de glorie van de klassieke rallyauto's, met een vleugje moderne flair.


Een eerbetoon aan de legendarische Porsche 911 Dakar-editie

Wie kent de Porsche 911 Dakar niet? Deze wagen is een favoriet onder autoliefhebbers. Met zijn stoere uitstraling en unieke prestaties heeft hij zijn plaats verdiend in de geschiedenisboeken van de autosport. Een sportauto ombouwen naar offroad voertuig is een formule die vrijwel geen een autofabrikant met succes kan realiseren. En nu, dankzij onze transformatie, kunnen we deze unieke verschijning bewonderen op een compleet andere auto, namelijk de Volkswagen Beetle Dune.


De Beetle Dune, met zijn eigen kenmerkende stijl en ruige karakter, leent zich perfect voor deze transformatie. Het samenspel tussen het nostalgische ontwerp van de Beetle en de opvallende livery van de 911 Dakar zorgt voor een unieke visuele ervaring. Het is alsof je een stukje autogeschiedenis op de weg ziet rondrijden.


Aandacht voor detail

Bij WrapCity hebben we veel aandacht besteed aan elk detail tijdens het wrappen van de Beetle Dune. Elke lijn en elk logo van de originele Porsche 911 Dakar-editie is zorgvuldig gereproduceerd om de authenticiteit te behouden. Het is een eerbetoon aan onze passie voor auto's en onze liefde voor autosport.


Het zal je niet verbazen dat deze gewrapte Beetle Dune overal waar hij komt veel bekijks trekt. Het is een unieke verschijning die autoliefhebbers een glimlach op hun gezicht geeft. Of je nu een fan bent van klassieke auto's, rallysport of gewoon een liefhebber van unieke voertuigen, deze Porsche 911 Dakar-gewrapte Beetle Dune is gaaf om te zien.


Dus, als je binnenkort een Volkswagen Beetle Dune ziet rondrijden met de opvallende Porsche 911 Dakar-livery, weet dan dat WrapCity erachter zit. We hebben wederom bewezen dat we meesters zijn in het creëren van unieke en opvallende autotransformaties. Deze vierwieler is simpelweg niet te missen!


Beetle Dune inspired by Porsche 911 dakar

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page