top of page

De opkomst van auto wrappenHet bestickeren van auto’s begon ongeveer pas 40 jaar geleden. Voornamelijk binnen de race industrie en later bedrijfsmatig. Volledige wrap kwam pas in de jaren negentig en bestaat dus echt nog niet zo lang! In een korte periode is het car wrapping populair geworden. Toch vragen sommige mensen zich af waarom je een auto laat wrappen als spuiten ook een optie is…


Allereerst is de prijs van het spuiten van een volledige auto duurder dan het wrappen ervan. Bij spuiten denk je al snel aan prijzen variërend tussen de 4000 en de 8000 duizend euro. Bij volledige wrap kom je ongeveer op de helft uit.


Daarnaast kun je met wrap veel specifieker en origineler zijn met een design. Zo hoeft niet de volledige auto gewrapt te worden maar kunnen er ook onderdelen of een uniek design op de auto laten plakken.


Vind je de originele kleur van je auto mooi maar zou je wel eens een andere kleur op jouw auto willen zien? Dan is wrap de uitkomst voor jou. Niet alleen behoud je de originele kleur maar bescherm je ook de lak van jouw auto.


Word je al nieuwsgierig?288 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page