top of page

WrapCity breidt uit: Nieuwe locatie in Rijnsburg vanaf september!

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: we gaan verhuizen! Vanaf medio september begin oktober verplaatsen we onze activiteiten van Lisse naar een nieuwe locatie in Rijnsburg, en we kunnen niet wachten om jullie daar te verwelkomen.Met deze verhuizing bereiken we een belangrijke mijlpaal in onze groei en ontwikkeling. Met ons groeiende klantenbestand en de toenemende vraag naar onze diensten, is het tijd geworden om onze vleugels uit te slaan en een ruimere en beter toegankelijke locatie te betrekken. De nieuwe locatie in Rijnsburg biedt ons de perfecte gelegenheid om onze activiteiten uit te breiden en nog meer klanten te bereiken.


Wat betekent deze verhuizing voor jou als klant? Ten eerste krijg je nog steeds dezelfde hoogwaardige car wrap-diensten waar we om bekend staan. Of je nu je persoonlijke voertuig wilt laten wrappen, je bedrijfsauto's een professionele uitstraling wilt geven of je hele wagenpark wilt laten voorzien van een opvallende reclameboodschap, we hebben je gedekt! Ons team van deskundige wrap-specialisten staat klaar om aan al je wensen te voldoen en je visie werkelijkheid te laten worden.


Daarnaast willen we benadrukken dat onze nieuwe locatie in Rijnsburg gemakkelijk bereikbaar zal zijn. We zijn ons ervan bewust dat bereikbaarheid een belangrijk aspect is voor onze klanten, en we hebben ervoor gezorgd dat onze nieuwe locatie gunstig gelegen is, met voldoende parkeergelegenheid.


We begrijpen dat verandering soms enige aanpassing vergt, maar we verzekeren je dat deze verhuizing voor iedereen alleen maar voordelen met zich meebrengt. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap en we hopen dat jullie dat ook zijn. We willen graag al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen in ons. Zonder jullie zouden we deze fantastische ontwikkeling niet kunnen realiseren.


Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten voor updates over de verhuizing en de opening van onze nieuwe locatie in Rijnsburg. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen en je te helpen je voertuig om te toveren tot een echt meesterwerk.


Bedankt voor het lezen en tot snel bij WrapCity!


Met vriendelijke groet,


Sebas van WrapCity

198 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page